Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Obesitas en het (post-)corona tijdperk

Hoewel we ons nog midden in de coronacrisis bevinden en de reguliere zorg langzaam weer op gang komt, vraagt ook de post-corona fase de nodige zorg. Daarnaast is het van belang dat patiënten zich zo goed mogelijk wapenen tegen een mogelijke tweede corona-golf.

In dit webinar wordt een aantal onderwerpen besproken die nadrukkelijk raken aan de zorg voor patiënten met obesitas ‘post-corona’. Zo komt de chirurgische zorg weer langzaam op gang en wordt er nagedacht over de optimale (na)zorg voor patiënten die COVID-19 hebben gehad. Daarnaast gaan we tijdens dit webinar in op de effecten van o.a. bariatrie en de GLI op het immuunsysteem. Ook de rol van stress komt aan de orde.

Bekijk het programma op www.obesitasplatform.nl

ACCREDITATIE IN AANVRAAG: ABAN, V&VN EN VSR (1 PUNT)
Obesitas Platform is een online platform dat alle informatie rondom obesitas op toegankelijke wijze beschikbaar maakt voor zorgverleners actief in obesitaszorg. De website verzamelt nieuws van relevante websites op het gebied van obesitas. In de vorm van artikelen en video’s worden de laatste wetenschappelijke en praktische inzichten o.a. van (internationale) congressen gedeeld.

Deel dit webinar